Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grote Clubactie

19 september @ 08:00 - 30 oktober @ 17:00

Evenement Navigatie

Zoals de meesten van jullie weten houden wij elk jaar namens volleybalvereniging Boemerang de koekenactie langs de deuren om extra geld op te halen voor onze clubkas om mooie dingen mee te doen. Dit geld wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het opleiden van (nieuwe) trainers, het kopen van volleybal benodigdheden of het organiseren van leuke verenigingsactiviteiten. Omdat de koekenactie lastig te organiseren is in verband met het Corona virus hebben we dit jaar iets anders bedacht, namelijk de Grote Club Actie! 

We hopen dat iedereen enthousiast mee doet met deze actie om de opbrengst zo groot mogelijk te laten zijn voor onze club en daarnaast kan je zelf ook nog mooie prijzen winnen door zoveel mogelijk loten te verkopen!  

De loten die we met z’n allen gaan verkopen kosten € 3,- per lot, waarvan maar liefst € 2,40,- naar onze vereniging gaat! Dit is maar liefst 80% van het totale bedrag!  

De loten kunnen online verkocht worden (in verband met Corona virus meest wenselijk) van 19 september t/m 30 oktober. Voor de CMV jeugd hebben we verkoopboekjes, waardoor zij zowel op papier als digitaal (door middel van een QR code) de loten kunnen verkopen. Indien gewenst is dit ook mogelijk voor andere leden. Echter, geven wij de voorkeur aan online verkopen in verband met het corona virus.
De persoon die een lot koopt maakt kans op mooie prijzen, meer dan 665 maar liefst. De grootste prijzen zijn € 100.000 euro (1e), een auto (2e) en een reischeque van € 2.500 (3e). Om alle prijzen in te zien, kan je kijken op de link https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/ .  

Hoe gaat de verkoop in zijn werk? 

De actie loopt van 19 september tot en met 30 oktober. Alle verkoopboekjes dienen voor 30 oktober bij Annique of Inge ingeleverd te worden. De gehele uitleg over de actie hebben we toegevoegd als bijlage van deze mail. Voor algemene tips & tricks willen we jullie verwijzen naar de volgende link: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/tips-tricks/ 

Jeugdleden en volwassenen 

Voor de jeugdleden en volwassenen is er een online omgeving gecreëerd, waardoor je de loten online kan verkopen via bijvoorbeeld Whats app, Facebook, Instagram en e-mail.
De algemene link voor onze vereniging is https://lot.clubactie.nl/lot/boemerang/60466 .
Voorbeeldteksten, welke gebruikt kunnen worden, zijn te vinden op https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/tips-tricks/voorbeeldteksten/.  

CMV leden 

Voor de CMV leden hebben we verkoopboekjes om te gebruiken. Op deze verkoopboekjes staat tevens een QR-code en een link naar de website. Via deze QR-code en website kunnen de loten tevens online verkocht worden. Dit heeft de voorkeur in verband met het Corona virus.  

Wij komen namens de activiteitencommissie van VV Boemerang in de week van 21 september nog bij jullie langs tijdens de training voor een korte uitleg en het uitdelen van de verkoopboekjes.
Voor vragen kunnen jullie bij ons terecht zie hieronder voor onze contactgegevens. 

Alvast veel succes met het verkopen van de loten! Hopelijk bereiken we samen een mooie opbrengst voor de hele vereniging! 

Met vriendelijke groet namens de activiteitencommissie van VV Boemerang, 

Annique te Hoonte (dames 3) : 06-12859947 / annique141@hotmail.com
Klaashofweg 2a
Inge Klein Holkenborg (dames 3): 06-23926400 / ingekh_1987@hotmail.com
Borculoseweg 17 

Gegevens

Begin:
19 september @ 08:00
Einde:
30 oktober @ 17:00