Winst voor Fysio Eibergen Boemerang

EERSTE UITWINST VOOR FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG.
Twee tevreden coaches, Gerrie Sch├Ąperclaus en Dick Loman, konden afgelopen zaterdag de eerste winst in een uitwedstrijd begroeten. Tegen Halley in Wehl lukte het Fysio Eibergen met 3-2 de winst binnen te slepen. Fysio ging in de eerste en tweede set voortvarend te werk. Halley werd van meet af aan onder druk gezet en gehouden. Beide set werden dan ook gewonnen met 25-18 en resp. 25-12.
In de derde set sloop de oude kwaal weer in de Eibergse gelederen. Twijfels, teveel fouten en angst om te scoren bepaalden het spelbeeld. Gelukkig kon het tij enigszins gekeerd worden en werd de set nog bijna binnen gehaald. Halley trok toch met 25-23 aan het langste eind. De vierde set leek op de derde. Ook nu steeds een paar punten achter, dan weer terug komen, maar jammer genoeg kon de genadeklap niet worden uitgedeeld. Met 25-21 won Halley de set en trok het de stand gelijk naar 2-2.
Het ging er dus om in de vijfde set en hier bleef Fysio Eibergen-Boemerang steeds aan de goede kant van de score en werd Halley in bedwang gehouden. De set werd met 15-11 gewonnen en daarmede de wedstrijd met 3-2. Drie broodnodige wedstrijdpunten konden meegenomen worden naar Eibergen.
A.s. zaterdag staat de wedstrijd in de eigen Pickerhal tegen Pegasus uit Nijmegen op het programma. Begint zoals gebruikelijk om 18.00 uur.