PEGASUS TE STERK VOOR FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG.

Na de winst op Halley, vorige week, gloorde er een beetje hoop. Misschien kon Fysio van Pegasus punten pakken, immers de uitwedstrijd was maar met 3-2 verloren. Pegasus maakte van begin af aan duidelijk dat de ploeg niet voor niets hoog op de ranglijst staat, derde. De serve was te machtig voor de verdediging van Fysio Eibergen. Blok en verdediging pakten steeds de ballen van Fysio en dus moest coach Gerrie Sch├Ąperclaus al snel naar de time out grijpen om het tij te keren. Even liep Fysio in op de tegenstander, maar een paar tactische ballen van Pegasus zorgden ervoor dat de winst naar Nijmegen ging met 25-18.
De 2e set was min of meer een herhaling van de 1e set. Op alle fronten werd Fysio Eibergen afgetroefd door de dames uit Nijmegen. De set werd verloren met 25-17.
Dan de 3e set. Fysio Eibergen knokte zich naast Pegasus. Maar toch liep de tegenstander weer weg naar 18-21. Fysio Eibergen gaf zich echter niet gewonnen en kwam weer langszij naar 22-22. Om en om ging de score naar 25-25 en toen kreeg de coach van Pegasus een rode kaart omdat hij zich erg kwaad maakte toen de 1e scheidsrechter een spelerswissel weigerde. Fysio kreeg een punt in de schoot geworpen en dat buitenkansje werd direct omgezet in setwinst 27-25.
In de 4e set pakte Pegasus snel een voorsprong, 1-5 en geholpen door een foute beslissing van de scheidsrechter op een inbal van Fysio Eibergen liep het door naar een voorsprong. Er volgden daarna een aantal hectische ralleys, maar steeds viel de bal voor Fysio verkeerd en bleef het tegen een achterstand aankijken. Van 14-21 ging Pegasus door naar setwinst, 25-16 en nam het de winst met 3-1 mee naar Nijmegen.
A.s. zaterdag speelt Fysio Eibergen de laatste thuiswedstrijd van dit jaar in de Pickerhal. Tegenstander is dan de nummer 3 van de ranglijst, Apollo 2 uit Borne.