Nipt verlies Fysio Eibergen Boemerang

NIPT VERLIES FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG.
Met in het achterhoofd het verlies in de bekerwedstrijd tegen Pegasus, trok Fysio Eibergen-Boemerang zaterdag naar Pegasus Nijmegen. Theo Klaassen begon weer met zijn vertrouwde basisopstelling en beide ploegen hielden elkaar keurig in evenwicht, tot 23-23. Toen kaapte Pegasus alsnog de winst weg van Fysio Eibergen.
In de 2e set waren de rollen omgedraaid en vooral door goed serveerwerk werd Pegasus onder druk gezet en gehouden. De setwinst ging met 25-17 naar de Eibergse ploeg. Jammer genoeg kon deze lijn in de 3e set niet worden vastgehouden. Met dezelfde cijfers won Pegasus de set. Theo Klaassen kon toen al vaststellen dat de aanvalskracht van Fysio Eibergen-Boemerang op de doorslaggevende momenten te gering is.
Toch lukte het Fysio Eibergen de 4e set weer te winnen en met de tussenstand 2-2 begonnen beide ploegen aan de 5e set. Als zo vaak is deze set een loterij en vaak is het team dat het eerst een voorsprong pakt ook de winnaar van de set. Zo ging het ook in Nijmegen en Pegasus won de set met 15-10. Het verschil na 5 sets is tussen de beide teams minimaal, Pegasus haalde 102 punten en Fysio Eibergen 100.
A.s. zaterdag speelt Fysio Eibergen om 18.00 uur tegen Lutheria uit de Lutte in de Pickerhal in Eibergen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Beiden teams staan in de competitie met een zelfde aantal punten op de plaatsen 3 en 4.