GEEN SUCCES VOOR FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG.

Na een korte pauze stond zaterdag de thuiswedstrijd tegen VoCaSa uit Nijmegen op het programma. Het eerste punt in de wedstrijd was voor Fysio. Pupil van de week,Fleur Averdijk, scoorde direct vanuit de serve. VoCaSa ging daarna in de 1e set voortvarend van start en op de stand van 6-12 moest coach, Gerrie Sch├Ąperclaus, naar de time out grijpen en kreeg ze ploeg weer op de rails. Fysio Eibergen werkte de achterstand weg en tot 22-22 bleef de set in evenwicht en toen ging het weer verkeerd en pakte VoCaSa de setwinst met 25-22.
Zoals zo vaak al in deze competitie, knakte er weer wat in de ploeg en bleef men achter de tegenstander aanlopen. Twee fouten van de 1e scheidsrechter hielpen Fysio Eibergen ook al niet. Maar vooral de serve en de aanval van VoCaSa waren te machtig voor de ploeg uit Eibergen. Setverlies met 13-25.
De 3e set is in de volleybalwereld een vreemde set. De ploeg die 2 sets heeft gewonnen, verliest vaak de 3e en wint dan weer de 4e set. Ook in deze wedstrijd ging het zo. Fysio Eibergen-Boemerang kwam eerst voor, 8-3, maar liet zich daarna afbluffen door de tegenstander en zo kantelde de partij. Fysio Eibergen knokte echter terug en pakte zowaar de set met 25-21 en kwam er weer wat hoop in de harten van de supporters.
In de 4e set stelde VoCaSa echter orde op zaken. Daarbij werd men geholpen door de vele fouten die Fysio Eibergen maakte. De meest simpele dingen lukten niet meer. Even vlamde de wedstrijd op. Halverwege de set werd een dolle ralley gespeeld, waarbij beide ploegen de meest merkwaardige ballen van de vloer haalden en het punt uiteindelijk naar Fysio Eibergen ging. Het gat met VoCaSa was echter al te groot en met een aantal goede serves werd de voorsprong vergroot naar 9-18. Even stribbelde Fysio Eibergen nog tegen maar toch ging de set met 19-25 naar Nijmegen en dus ook de winst met 3-1.
Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Halley in Wehl op het programma, begin van de wedstrijd 18.00 uur.