FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG WINT IN BARNEVELD.

Zaterdag speelde Fysio Eibergen haar laatste uitwedstrijd van deze competitie tegen KapMakelaardij/SSS in Barneveld.
Het werd een spannende wedstrijd waarbij de ploegen elkaar voortdurend in evenwicht hielden. Fysio Eibergen begon goed aan het karwei en hield de tegenstander voortdurend in de greep. De set werd met 25-22 gewonnen.
In de 2e set keek de ploeg uit Eibergen lange tijd tegen een behoorlijke achterstand aan. Op een bepaald moment was het verschil maar liefst 8 punten. Maar in tegenstelling tot wedstrijden in het verleden, raakt de ploeg niet meer van slag en punt voor punt werd op de achterstand verkleind en de set met 28-26 gewonnen/
SSS was in de 3e set niet van plan om weer een voorsprong uit handen te geven en ondanks sterk verzet van Fysio Eibergen, lukte het niet een zelfde kunststuk als in de 2e set uit te halen. SSS sleepte de winst binnen met 26-24.
De laatste set was een herhaling van de voorgaande afleveringen, beide ploegen gingen gelijk op maar ook nu weer was Fysio Eibergen het sterkst en werd de winst met 25-22 binnen gehaald. Weer een gewonnen wedstrijd en met 4 punten werd de terugreis naar Eibergen aangevangen. Volgende week wordt de laatste wedstrijd in de Pickerhal in Eibergen gespeeld tegen Ecare-Apollo uit Borne, de huidige nummer 5 van de ranglijst. De wedstrijd zal ook in het teken staan van het afscheid van trainer, Tim ten Pas en enkele speelsters.