FYSIO Eibergen Boemerang DS1 is op dreef: ook 3-1 winst op de nummer 3

Vorige week stuntten de dames uit Eibergen al tegen de nummer 2 op de ranglijst. Toen stuurden ze Rosstars DS1 met 3-1 naar huis. Ook deze zaterdag werd er een mooie pot tegen Wevo DS1 gespeeld, met als resultaat dat de nummer 3 met 3-1 werd verslagen.

Het eerste fluitsignaal van de wedstrijd werd gegeven. Wevo serveerde en een lange, spannende rally volgde. Ja, het wordt zo’n wedstrijd. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. FYSIO Eibergen Boemerang DS1 speelde een steady spelletje: goede serve, nette pass, strakke spelverdeling en veel harde klappen. Dit resulteerde in een mooie eindstand in het voordeel van de dames uit Eibergen: 25 – 17.

Het solide spel uit de eerste set werd door FYSIO Eibergen Boemerang DS1 voortgezet in de tweede set. Wevo kreeg geen grip op het spelletje en maakte af en toe onnodige fouten. Deze werden af en toe recht getrokken met een harde klap. Helaas voor de dames uit Weerselo mocht dit niet baten en werden zij wederom met 25 – 17 van het veld gestuurd.

In de derde set was de motor van de dames uit Weerselo blijkbaar goed opgewarmd. Zo goed als FYSIO Eibergen Boemerang DS1 de eerste twee sets speelde, zo wisselvallig en onrustig speelden zij de derde set. Er werden veel onnodige fouten gemaakt en Weerselo denderde maar door. Helaas, de derde set ging, verdiend, naar Wevo: 21 – 25 was de eindstand.

In de vierde set was FYSIO Eibergen Boemerang DS1 weer vanaf het begin bij de les: de servedruk was er weer, bijna alles werd verdedigd, er werd hard aangevallen en er werd een goede blokdekking gegeven. Toch liet Wevo niet gemakkelijk het kaas van het brood eten. Na wat discutabele keuzes van de scheidsrechters, in het voordeel van FYSIO Eibergen Boemerang DS1, werd de set uiteindelijk toch gewonnen door de Eibergse dames: 25 – 22.

Yes! Wederom een mooi resultaat tegen een team dat ‘bovenaan in het linkerrijtje’ staat. Volgende week zaterdag reist FYSIO Eibergen Boemerang DS1 af naar Barneveld.