« All Evenementen

25 januari , 2019 @ 19:30 - 23:30

VOOR GEHEEL Berkelland
Inschrijfperiode is tot 8 januari

Bij de recreatieve klasse wordt gespeeld volgens de volleybalspelregels, met uitzondering dater onderhands geserveerd moet worden, niet smashen en er niet met de voet gespeeld mag worden.

Bij de wedstrijdklasse speel je volgens de Nevobo volleybalregels. Teamsamenstelling is hetzelfde als bij de recreatieve klasse.

VV Boemerang organiseert samen met café de Picker een volleybal toernooi op vrijdagavond 25 januari vanaf 19:30. Na het succes van vorig jaar moet je er snel bij zijn!
Lijkt het je gezellig om op een vriendschappelijke manier met je vrienden, familie, buren, collega’s of kennissen tegen anderen een potje te volleyballen? Twijfel dan niet maar schrijf je in!
• aanmelden@vvboemerang.nl en geef daarin je teamnaam, contactpersoon en namen deelnemers aan.
• In een team moeten minimaal 2 vrouwen zitten
• Er mogen in een team maximaal2 competitie spelende leden zitten
• Deelname kost €20,- per team
• Optisport zorgt deze avond voor wat versnaperingen