3-2 WINST FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG OP HALLEY.

3-2 WINST FYSIO EIBERGEN-BOEMERANG OP HALLEY.
Een wedstrijd met twee gezichten was na afloop de mening van de toeschouwers op de tribune. De eerste 2 sets waren voor Fysio Eibergen en daarna kantelde de wedstrijd en was de ploeg nergens meer en was Halley heer en meester en won het de 3e en 4e set.
In de 1e set had Fysio Eibergen, Halley in de tang. Met goed serveren werd de verdediging van Halley onder druk gezet en ook door goed aanvallend en blokkerend werk, werden punten gescoord. Met 25-14 werd de winst binnen gehaald,
Fysio Eibergen begon de 2e set wat slapjes en Halley liep weg naar 3-7. Een time-out van coach Gerrie Sch├Ąperclaus zorgde ervoor dat Fysio Eibergen wat dichter bij sloop, maar Halley bleef aan de goede kant van de score. Toch,tegen het einde van deze set, kwam de stand in het voordeel van Fysio Eibergen en door een fout van Halley werd het beslissende punt binnengehaald 25-23.
Het verloop van de 2e set had een waarschuwing moeten zijn voor Fysio Eibergen, maar vanaf het begin ging alles weer fout. Veel persoonlijke fouten, geen goede pass, geen aanval lukte en het gevolg was dat Halley aan het langste eind trok en deze set winnend afsloot met 25-15.
Het begin van de 4e set werd gekenmerkt door warrig optreden van het scheidsrechtersduo en daardoor raakte vooral Fysio Eibergen van slag. Een zekere moedeloosheid sloop in het team en het geloof in eigen kunnen was totaal verdwenen. Halley kon deze set eenvoudig winnen met weer 25-15.
In de 5e set moest dan maar geprobeerd worden alsnog de winst te grijpen. Tot aan de wisseling van speelveld hielden de ploegen elkaar in evenwicht en toen lukte het Fysio Eibergen om een gaatje te forceren. De voorsprong van 2 punten bleef tot het eind behouden en de set werd met 15-13 binnengehaald. Winst dus maar de 3 punten waren te weinig om dichterbij Halley te komen.
Bij wijze van uitzondering wordt de volgende thuiswedstrijd op donderdagavond 28 maart gespeeld. Tegenstander is dan RIVO uit Rijssen, aanvang 20.00 uur.